روش های تولید الکل متفاوت میباشد:

1- از تخمیر حبوبات و میوه ها (مانند آبجو)
2- از تقطیرحبوبات و میوه ها (مانند ودکا، ویسکی، جین)
3- از تـغـییر شـیمیایی در سوختـهای فسـیلی هـمچـون گاز، زغال سنگ و نفت ( الکل صنعتی )
4- از ترکیـب شیـمیـایی مـنوکســید کربن و هیدروژن (مانند متانول و الکل چوب).

الـکـل موجود در مشروبات الکلی از نوع اتیل الکل (اتانول) می بـاشد. مـیـزان اتـانـول در برخی مشروبات الکلی این چنین است:

آبجو: 4 الی 6 درصد
شراب: 7 الی 15 درصد
شامپاین: % 8 الی 14 درصد
مشروبات الکلی تقطیر شده همچون جین، ودکا، ویسکی:40 الی 95 درصد


علم نوین روز الکل ,الی ,الکلی ,درصد ,مشروبات ,روش ,مشروبات الکلی ,ها مانند ,و میوه ,میوه ها ,روش هایمنبع

روش های تولید الکل

اکثریت کیست‌ها مشکلاتی خوش‌خیم هستند و موجب مشکل جدی در درازمدت نمی‌شوند

برداشتن کیست با جراحی گاهی‌اوقات ضروری است

دو واقعه زمینهٔ علم گیاه‌شناسی را گسترش داد

گیاه‌شناسی در ایران قبل از اسلام نیز سابقهٔ طولانی داشت

بید گیاه

مگنارکس پلاس

مشخصات

آخرین جستجو ها

دستگاه تصفیه آب اطلاعات جامع تکنولوژی و رایانه عکاسی و امور مربوط به عکاسی ارزان کده باشگاه طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی: راه راه ارائه دهنده خدمات احیا و درمان مو استارت اپ خلاقانه دبیرستان هاشمی نژاد صداهای غایب مرجع به روز و تخصصی معماری